+386 (0) 41 612-915

Get in touch

SMD sestavljanje

Linija za lasersko označevanje tiskanih ploščic

Linija za lasersko označevanje tiskanih vezij podjetja ASYS se uporablja za označevanje tiskanih vezij v proizvodnji, s čemer se zagotavlja sledljivost proizvoda. Serijska številka ali koda se z laserjem vžge direktno na površino tiskanega vezja ali komponente, zato je odporna na različne mehanske in druge vplive.

Označujemo lahko s katerokoli kodo ali alfanumeričnim zapisom.

Dve avtomatski liniji za sestavljanje SMD vezij z AOI 3D kontrolo

V našem podjetju za sestavljanje SMD komponent uporabljamo dve samostojni avtomatski liniji z dvema AOI 3D optičnima inšpekcijama. Ti dve liniji vključujeta avtomatske tiskalnike in kontrolo nanosa spajkalne paste (SPI 3D). SPI 3D omogoča 3D pregled nanosa paste na vezja.

Uporabljamo stroje vrhunske kakovosti. Zasnova linije SMT asembliranja je v našem podjetju sestavljena tako, da nam omogoča hitro prilagajanje in fleksibilnost v proizvodnji manjših in srednje velikih serij ter izdelavo prototipov. Prav zaradi hitre odzivnosti in prilagodljivosti SMT linije predstavljamo idealno rešitev za vsa podjetja, ki želijo preveriti funkcionalnost ali odpraviti hibe prototipa.

Več kot deset let izkušenj na področju spajkanja elektronskih vezij nam omogoča kakovostno in hitro sestavljanje SMD in THT komponent. Vsem našim poslovnim partnerjem skozi celoten proces izdelave SMT komponent nudimo podporo in svetovanje.

AOI kontrola

Avtomatska optična 3D kontrola SMD komponent

AOI –  avtomatiziran optičen pregled izvajamo s SAKI BF 3di. Model 3D AOI 3Di-LS2  je zasnovan za izboljšanje proizvodnje, povečanje učinkovitosti procesa in povečanje kakovosti izdelkov. Inovativna optična glava in stranska kamera ponujata najvišjo raven zmogljivosti pregleda v industriji z obsegom merjenja višine v 3D načinu do 40 mm. S temi zmožnostmi Saki serija 3Di-AOI izpolnjuje zmožnosti in prilagodljivost inšpekcij, ki daleč presegajo standardne postopke inšpekcij SMT z natančnostjo, hitrostjo in enostavnostjo.

Prednosti:

  • Učinkovito odkrivanje napak.
  • Merilno območje višine je do 40mm z aktivno tehnologijo projekcij.
  • Vzorec površine se lahko meri iz vseh štirih smeri, brez mrtvega kota.

Prototipna linija

Za spajkanje prototipnih SMT tiskanih vezij uporabljamo polavtomatsko linijo LPKF. Linija LPKF je polavtomatski polagalnik za profesionalno opremljanje prototipnih in maloserijskih tiskanih vezij s SMD komponentami. Omogoča nam hitro in natančno polaganje SMD komponent. S pomočjo štiri smerne tipkovnice lahko nadzorujemo vsak korak delovnega procesa.

Našim strankam nudimo:

  • Avtomatsko polaganje SMD komponent.
  • Pripravo materiala.
  • Programiranje po »pick and place« datoteki.
  • AOI 3D optična kontrola.
  • Pakiranje in dostavo SMT komponent.

Na podlagi več kot deset let izkušenj je tehnološki proces od svetovanja do odpreme SMT komponent na najvišji možni ravni.

stopite v stik z nami

Imate vprašanje?

Če potrebujete več informacij, nam pišite na info@lsp.si ali oddajte povpraševanje prek našega obrazca.

Z veseljem vas bomo poklicali ali se dogovorili za sestanek.